Förvara smart i sovrummet

Förvaring är så mycket mer än bara garderober

Att kunna ha en lättillgänglig plats för ett vattenglas, en bra bok och några tidningar kommer ganska högt upp på listan när det gäller inredning i sovrummet. Men en låda vid fotändan med plats för överkast och kuddar eller en matchande byrå för alla strumpor, linnen och andra småsaker är inte alltid lika självklart, för att inte tala om bokhyllor och klädbetjänter. Så även om garderober är ett fantastiskt sätt att förvara kläder så krävs det en del av garderobsinredningen för att den verkligen skall bli fullkomlig.

Med rätt inredning i garderoben blir det en perfekt förvaringsyta. Inte bara för hängande skjortor, blusar och kavajer utan också med skoställ, korg för smutstvätt och smarta byxhängare. Hos Mirro kan du kombinera din garderob efter dina behov och på sätt kanske t.o.m. kunna klara dig utan den där byrån eller klädbetjänten.

 

En annan fantastiskt dåligt utnyttjad yta är den under sängen. Här har utrymmet använts till något så praktiskt som en extrasäng från Mavis men det hade lika gärna kunnat vara en eller ett par förvaringslådor för täcken, kuddar eller leksaker. Sådant där som man inte vill ha framme hela tiden men gärna vill ha nära till hands när sakerna behövs.

Kanske är det så att familjen är bokmalar!? Då är det kanske värt att ha en matchande bokhylla inne i sovrummet. Att bokhyllan dessutom kan fungera som en bra förvaringsplats för ett smyckesskrin, en väckarklocka, några tavlor och lite växter gör ju bara bokhyllan ännu bättre.

Kanske kan det rent utav vara så att vi inte vill ha några fasta förvaringsinstallationer i sovrummet alls. Då skulle en härlig gardin i något vackert tyg kunna ge uttrycket av en fondvägg, där man snyggt och lättillgängligt på baksidan kan ha en klädstång med alla sina kläder på. Precis som Sängfabriken.se´s bild visar så fungerar ju box-temat också för förvaring;)

Vilka behov du än har för förvaring så hittar du mängder med annonsörer här på Sovrumsportalen. Genom att klicka på deras loggor kommer du till deras hemsidor och kan där titta vidare efter modeller som passar just ditt sovrum.

 

Redaktionen tipsar

Välj ett golv som harmonierar med resten av din sovrumsinredning. Ditt sovrumsgolv kräver eftertanke och engagemang för att det skall bli...
En av de stora trenderna för säsongen är just glitter och glamour När Formex inredningsmässa gick av stapeln i augusti månad visades det...
  En av de viktigaste detaljerna i sovrummet är förvaringen.  Ditt sovrum skall vara din privata oas där du kan slappna av och hämta kraft...

Annonser

Utvalda varumärken

Garderober med inspiration från anrika nordiska slotts- och gårdsmiljöer
På beställning måttillverkar vi garderober och dressingsrooms.
Förvaring för den medvetne
Vi tillverkar allt för din walk´in closet