Bäddsoffor

En bäddsoffa är ett smidigt alternativ som gästsäng i vardagsrummet eller barnens rum. Har du ett mindre hem är en bäddsoffa eller en dagbädd även ett bra val som säng. Det finns flera anledningar till att investera i en bäddsoffa eller en dagbädd. Har du behov utav en extra säng samtidigt som du vill ha fler sittplatser eller saknar förvaringsutrymme för en gästsäng så är en bäddsoffa ett perfekt alternativ. Bäddsoffor finns i ett flertal olika utföranden och material, allt från små och smidiga tvåsitssoffor till rejäla hörnsoffor.

Reportage, tips & idéer

Med en bäddsoffa i hemmet skapar du fler flexibla sov möjligheter.
Att kunna ta emot gäster i sitt hem och dessutom kunna erbjuda dem övernattning på ett smidigt sätt är en...
En bäddpall i vardagsrummet blir snabbt en gästsäng vid behov.
En smart bäddfåtölj blir en bekväm gästsäng.
En snygg dagbädd i sovrummet eller gästrummet passar lika bra som säng som till sittplatser.
En smidig bäddsoffa är ett smart val i vardagsrummet.
Med en bäddsoffa eller en dagbädd får du snabbt extra sovplatser till dina gäster.

Bäddsoffor

En bäddsoffa är ett smidigt alternativ som gästsäng i vardagsrummet eller barnens rum. Har du ett mindre hem är en bäddsoffa eller en dagbädd även ett bra val som säng. Det finns flera anledningar till att investera i en bäddsoffa eller en dagbädd. Har du behov utav en extra säng samtidigt som du vill ha fler sittplatser eller saknar förvaringsutrymme för en gästsäng så är en bäddsoffa ett perfekt alternativ. Bäddsoffor finns i ett flertal olika utföranden och material, allt från små och smidiga tvåsitssoffor till rejäla hörnsoffor. Oavsett om du föredrar en framåtbäddad soffa, en längsbäddad soffa eller en hörnbäddad soffa så har du flera olika alternativ att välja bland. En mindre variant utav bäddsoffan är en bäddfåtölj. Den ser ut som vilken fåtölj som helst men med den viktiga skillnaden att den går att bädda ut vid behov. Ett annat alternativ som inte tar någon direkt plats i anspråk är en liten och smidig bäddpall. Bäddpallen ser ut som en stor och skön fotpall men under locket döljer sig en smart gästsäng, perfekt om du har ont om plats i hemmet!

Redaktionen tipsar

Med en bäddsoffa i hemmet skapar du fler flexibla sov möjligheter. Att kunna ta emot gäster i sitt hem och dessutom kunna erbjuda dem...

Annonser