Täcken

Det finns en mängd olika täcken av material med olika egenskaper. Ett mjukt och skönt duntäcke med hög bärighet passar utmärkt för frusna personer. Med ett värmereglerande silkestäcke så får du ett täcke som anpassar sig till hur varm eller kall du är och som är lika skönt året runt. En idé kan vara att man investerar i ett tunnare sommartäcke och ett tjockare vintertäcke som man sedan byter efter säsong. Fryser du lätt och vintrarna är kalla där du bor så kan du välja ett rejält duntäcke. Ju högre bärighet det är på ditt duntäcke ju mer dun innehåller det och desto bättre isolerar det.

Utvalda varumärken

För dig som vill ha det varmt och dig som vill ha det svalare. För dig på rygg.
Ditt täcke skall du välja med slutna ögon och med hjärtat

Handla Produkter - Täcken

Wilfa
Wilfa Bäddvärmare HBW-3
Pris från 605
Solhem Inredning
Exklusiv dunkudde Lilja låg, Värnamo of Sweden
Exklusiv dunkudde, låg 400 g. Tyg i finaste 100% bomull Super Cambric med trådtäthet 280. Tyget är så tätt vävt...
Pris från 1 050
Wilfa
Wilfa HBW-1 Varmetæppe
Pris från 368
Cozy Living
Waffle pläd - ocean
Pris från 799
ERNST
ERNST Kudde Blå/Vitt Mönster 40 x 60 cm
Fin vit/blå prydnadskudde i härlig bomull med ett läckert mönster. Kudden...
Pris från 399
Beurer
Beurer HD100
Pris från 1 378

Reportage, tips & idéer

En av de stora trenderna för säsongen är just glitter och glamour
När Formex inredningsmässa gick av stapeln i augusti månad visades det upp flera trender. Någon mer passande, för...

Täcken

Sköna täcken med riktig "hotellkänsla"

Täcken och duntäcken från Värnamo SängkläderDet finns en mängd olika täcken av material med olika egenskaper. Ett mjukt och skönt duntäcke med hög bärighet passar utmärkt för frusna personer. Med ett värmereglerande silkestäcke så får du ett täcke som anpassar sig till hur varm eller kall du är och som är lika skönt året runt. En idé kan vara att man investerar i ett tunnare sommartäcke och ett tjockare vintertäcke som man sedan byter efter säsong. Fryser du lätt och vintrarna är kalla där du bor så kan du välja ett rejält duntäcke.

Ju högre bärighet det är på ditt duntäcke ju mer dun innehåller det och desto bättre isolerar det. Vill du istället ha ett och samma täcke under hela året så finns det värmereglerande täcken som är varma när det är svalt och svala när det är varmt. Oavsett om du föredrar att investera i fibertäcken, silkestäcken, syntettäcken, syntetfibertäcken eller duntäcken så har våra annonsörer det mesta inom kategorin täcken.

Redaktionen tipsar

En av de stora trenderna för säsongen är just glitter och glamour När Formex inredningsmässa gick av stapeln i augusti månad visades det...

Annonser