- Bildgalleri

Barnsängar

Om det har blivit dags att köpa en ny barnsäng hittar du inspirationen du söker här. Oavsett om du är ute efter en pålitlig spjälsäng eller en stabil växa-säng så hittar du mängder med inspirerande bilder på olika typer av barnsängar här. När du har hittat barnsängen som passar till ditt barn så kan du bara klicka på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Bäddsoffor

Bilder, foton och massor av inspiration när du ska göra fint i ditt sovrum. Köpa en ny bäddsoffa? Här finner du olika modeller av bäddsoffor och klickar du på en bilden kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Bäddtextil

Bildgalleri på bäddtextilier såsom påslakan, örngott och överkast. Välj bland bilder i galleriet och är det något du tycker mer om klickar du på bilden för mer information - du kommer då direkt till tillverkarens hemsida.

Färg - Tapeter

Bilder, foton och inspirationsbilder när du söker efter nya tapeter eller vill förnya med färg i ditt sovrum. Bläddra runt bland bilderna i galleriet för att få isnpiration om vad som passar bäst till ditt sovrum. När du har hittat det som passar dig så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Förvaring - Garderober

Bilder, foton och mängder av inspirationsmaterial för en fiffig och enklare klädförvaring i ditt sovrum. Planera garderoben efter behov och se dig om vad som passar just dig. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Golv

Bilder, foton och inspirationsbilder när du söker efter ett vackert sovrumsgolv. Oavsett om du vill ha ett trägolv, klinker, vinyl, ett golv i bambu eller textil eller varför inte massivt trä så hittar du mängder med läckra och inspirerande bilder på snygga sovrumsgolv här. Välj bland alla bilder och se vad som passar just dig i ditt sovrum. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Golvvärme

Bilder, foton och inspiration för en njutbar tillvaro i ditt sovrum. Att sätta ner fötterna på ett varmt golv förhöjer känslan av en lyxig tillvaro. Har du ett vattenburet värmesystem eller elektriskt, anpassar du golvvärmesystemet till det befintliga, eller kombinerar. Klicka på bilderna och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Kuddar

Prydnadskuddar, innerkuddar eller ergonomiskt riktiga kuddar till ditt sovrum? Du finner här ett inspirationsgalleri med bilder på kuddar som är i säsongens rätta färger. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Madrasser

Bilder, foton och inspirationsgalleril när du letar efter madrass till din säng. Oavsett om det är bäddmadrass, resårmadrass, fjädermadrass eller en madrass till en barnsäng, så vill man ha den skönaste. Klicka på bilden så kommer du direkt till leverantörens hemsida.

Persienner - Mörkläggning

För ljust i sovrummet? Vill du ha nya persienner/mörkläggningsgardiner? För att du ska sova gott är ett mörkt och svalt sovrum en viktig ingrediens. Letar du efter något nytt och fräscht finner du bilder och inspiration på Sovrumsportalens fotogalleri. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Sidor