Skön golvvärme i sovrummet

Njut av skön golvvärme i sovrummet

Det råder inget tvivel om att vi människor sover bättre när det är svalt i sovrummet, för att vi ska få en så behaglig temperatur som möjligt kan vi använda oss av golvvärme. Vi trivs bäst när det är varmare vid fötterna och svalare vid huvudet och med golvvärme är det precis den effekten vi får i våra hem.

Sovrumsgolv från Alloc

Att värma upp hemmet med hjälp av golvvärme har flera fördelar, dels fördelas värmen jämnt i hela rummet samtidigt som vi får värmen på det sättet som vi föredrar. Genom att värma upp sovrummet med ett värmegolvsystem istället för med radiatorer blir ditt sovrum dessutom lättare att möblera.

Snyggt sovrumsgolv från Karelia

Oavsett om du vill ha vattenburen golvvärme eller elektriskt värmegolv så blir sovrumsgolvet behagligt varmt och skönt med hjälp av golvvärme. Golvvärme går dessutom att kombinera med de flesta olika golvslag. Både trägolv, plastgolv, klinker och massiva trägolv går utmärkt att kombinera med värmegolv. Det finns dock vissa undantag som inte bör användas tillsammans med golvvärme, kontrollera med din lokala golvtillverkare eller återförsäljare av värmegolv om golvvärmesystemet passar till det golvslaget som du har tänkt använda dig av i sovrummet.

Läckert sovrumsgolv från Tarkett

Fördelarna med golvvärme är många, vem vill inte vakna upp under kalla höst- och vinterdagar och sätta ner fötterna på ett behagligt uppvärmt golv. Genom att installera ett värmegolvsystem i ditt hem så är det precis den effekten du får i ditt sovrum. Mjukstarta dagen genom att låta dina fötter landa på ett skönt, tempererat golv på morgonen.

Läckert sovrumsgolv från FAUS

Besök gärna vår utställning över golvvärme om du vill se alla våra annonsörer inom värmegolvsystem. På deras hemsidor kan du se hela deras sortiment, läsa fakta och information om alla deras produkter och hitta kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.

 

Redaktionen tipsar

När man tänker på mörkläggning så är det ofta med tanke på barnens sömn Ett ljust sovrum där kvällsolen lyser rakt in är inget positivt om...
Glöm inte bort barnens välbefinnande när ni planerar era sovrum. Att vi föräldrar tycker om när barnen sover gott om natten är väl inget...
Effektfullt men ändå lite stillsamt Det skulle kunna vara namnet på en vattenshow med fontäner och ljus eller en musikföreställning med...

Annonser

Utvalda varumärken

Med golvvärme från Uponor får du en behaglig temperatur i rummet och på golvet.
Vattenburna golvvärmesystem för alla typer av golv.
Smart golvvärme som är bra både för ekonomin och miljön
Ebeco erbjuder ett komplett golvvärmesortiment med lösningar för alla behov.