Gardiner

Vackra sovrumsgardiner skapar en skön känsla i sovrummet

Sovrummet ska vara en lugn och harmonisk plats där vi kan slappna av och samla kraft inför kommande dagars utmaningar. Genom att inreda ditt sovrum med dämpade och vackra textilier får du just den känslan i ditt sovrum.

Vilka gardiner passar bästVilka gardiner du ska välja till ditt sovrumsfönster beror helt på hur ditt sovrum i övrigt ser ut och vad du tycker bäst om. Gardiner finns i alla möjliga olika tyger, tjocklekar, mönster, färger och material. En mörk rullgardin stänger effektivt ut solljuset under långa sommarnätter medan en tunnare panelgardin fungerar utmärkt som en vacker prydnad under hela året. En fördel med hissgardiner är att du kan dra ner den till det läge som passar bäst för stunden och sedan snabbt och enkelt hissa upp den helt eller dra ner den hela vägen beroende på situation.

Oavsett om du vill ha en tunn, ljus gardinlängd i linne, en mönstrad och färgglad hissgardin i bomull eller något helt annat kan du utan problem hitta det mesta inom gardiner hos våra annonsörer.

Vill du veta mer om de olika sovrumstextilier som våra annonsörer har i sitt utbud? På tillverkarnas respektive hemsidor kan du se deras fulla sortiment och läsa mer om deras produkter, där kan du även se på inspirerande miljöbilder och hitta kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.

 

Redaktionen tipsar

Vackra sänggavlar till alla typer av sängar En snygg sänggavel livar upp sängen och blir ett läckert blickfång i sovrummet. Välj en...
En ställbar säng ger dig möjlighet att variera din sovställning. Våra sovrum klassas ofta som vårt allra heligaste, ett privat krypin som...
Det är med en säng som med inredning i allmänhet, vissa av dem faller man för vid första anblicken. Nu är ju valet av säng och sängar långt...

Annonser

Utvalda varumärken

Tänk att en säng kan göra dig på gott humör!
Enfärgade gardiner, mönstrade gardiner, romantiska gardiner.
Sovrummet är din egen oas där du börjar och avslutar dagen. Med vårt breda sortiment kan du skapa ett sovrum utöver det vanliga.
Litet överkast från House of Rym i mönstret Fir fir forest grey. Design av Anna Backlund.