Harmoni i sovrummet

Skapa en enhetlig harmoni och njut utav sköna nätter.

Vi spenderar mest tid i sovrummet under dygnets mörka timmar och i första hand så är vi ute efter att finna vila och ro. För att du skall sova skönt och vakna utvilad bör ditt sovrum inredas med färger, former och material som tilltalar dig. Den viktigaste inredningsdetaljen i ditt sovrum är självklart din säng.

Bilden är hämtad från Lectus hemsida

Oavsett om du föredrar att breda ut dig i en stor och lyxig dubbelsäng eller om du vill kura ihop dig i en diskretare enkelsäng så finns det härliga sängar i olika material och utföranden som passar till de flesta sovrum. Det finns inte mycket som är skönare än att ligga i en bekväm säng som anpassar sig helt till dig och din kropp, var därför noggrann när du prövar ut din säng så att du får den som ger din kropp bäst avlastning.

Dekorera gärna din säng med ett överkast som matchar din övriga inredning och varför inte några mysiga plädar och vackra prydnadskuddar. På så sätt så får ditt sovrum och framförallt din säng ett extra lockande och inbjudande utseende. För att få ditt sovrum att kännas extra mysigt under långa och kalla kvällar och nätter kan du även installera en skorstensfri kamin i sovrummet.

Bilden är hämtad från Brunner-Kaminers hemsida

Dessa kaminer finns i en mängd olika utföranden och visst ger det en speciell känsla att ligga i sängen och titta på lågorna som dansar samtidigt som du känner hur hela kroppen slappnar av. En säng av bra kvalité ger din kropp det stödet och den avlastningen som den behöver vilket gör att du vaknar pigg och utvilad och redo för en ny dag med nya utmaningar.

Bilden är hämtad från Mavis hemsida

Fyll din säng med sköna täcken och kuddar så kommer du längta efter kvällens ankomst så att du kan lägga din i din underbara säng utan att få dåligt samvete. För att du skall få en tilltalande enhet i ditt sovrum kan du placera snygga sängbord bredvid din säng som matchar din inredning. Vill du dessutom dra extra uppmärksamhet till din sköna säng så kan du punktbelysa den med vackra och effektfulla lampor som sätts upp på väggen ovanför sängens huvudända. Oavsett hur du vill inreda ditt sovrum och vilken stil som du föredrar så kan du njuta av långa och sköna nätter som gör att du vaknar upp pigg, fräsch och utvilad i din härliga säng. Vem vill inte sjunka ner i en inbjudande säng och mysa med en bra bok eller bara falla i en djup och återhämtande sömn? Väljer du att investera i en säng utav hög kvalité så kan du göra just det. Besök gärna våra annonsörers hemsidor för att hitta inspiration till din drömsäng.

 

Redaktionen tipsar

Planera hur du skall belysa ditt sovrum för att få rätt känsla i rummet När man tänker på sovrumsbelysning är det många som i första hand...
  En av de viktigaste detaljerna i sovrummet är förvaringen.  Ditt sovrum skall vara din privata oas där du kan slappna av och hämta kraft...
Bland vårens sovrumsdetaljer finns en hel del för ett vackert sovrum Sovrummet är den plats i huset som faktiskt kan vara allra svårast att...

Annonser

Utvalda varumärken

God kvalitet varar, precis som tidlös design.